Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 25 квітня в роботу тролейбусів маршрутів № 26 і № 39 вносяться тимчасові зміни

24 квітня 2017 року, 17:10

У зв’язку з реконструкцією транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського, з початку руху 25 квітня до закінчення ремонтних робіт (орієнтовно до 8 год. 4 травня) вносяться зміни в роботу тролейбусів маршрутів № 26 і № 39, а саме:

  • тролейбуси маршруту № 26 організовано за трасою: просп. Свободи – просп. Василя Порика – просп. Правди – вул. Маршала Гречка – вул. Данила Щербаківського – просп. Перемоги – ст. м. «Шулявська»;
  • тролейбуси маршруту № 39 організовано за трасою: вул. Чорнобильська – вул. Академіка Єфремова – просп. Академіка Палладіна – просп. Перемоги – ст. м. «Шулявська».

Ознайомитися з розкладами руху громадського наземного транспорту можна на сайті www.kpt.kiev.ua у розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]