Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 26 липня тролейбусний маршрут № 16 курсуватиме вулицею Юрія Іллєнка – за постійною схемою руху

25 липня 2022 року, 17:05

Із 26 липня у столиці відновить рух за постійною схемою тролейбусний маршрут № 16, який курсує від вулиці Академіка Туполєва до Майдану Незалежності. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

«Рух тролейбусів буде організовано за постійною схемою руху вулицею Юрія Іллєнка, де завершили ремонтні роботи контактної мережі. Після відновлення роботи тролейбусний маршрут № 16 тимчасово курсував вулицею Дорогожицькою. На сьогодні у столиці відновлено біля 7 км тролейбусної контактної мережі. Загалом же унаслідок збройної агресії з боку росії у столиці пошкоджено близько 10 км контактної мережі», – зазначив Микола Поворозник.

Наразі роботи завершено на Площі Валерія Марченка, що дало змогу відновити рух за постійними схемами тролейбусам № 16 та № 23. Також відновлено контактний провід на вулиці Кирилівській, завдяки чому розпочали курсувати тролейбуси №№ 6, 18, 25, 28, 33.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]