Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із кількості оперативних втручань та пролікованих ендокринних хворих Київський міський клінічний ендокринологічний центр займає І місце в Україні – Валентина Гінзбург

15 червня 2018 року, 18:59

Із кількості оперативних втручань та пролікованих ендокринних хворих Київський міський клінічний ендокринологічний центр займає І місце в Україні. На цьому зауважила директор Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург, вітаючи колектив Київського міського центру хірургії та реабілітації хворих з патологією щитовидної залози із двадцять п’ятою річницею зі дня створення.

Вона розповіла, що 25 років тому створення центру було просто життєво необхідним. Особливо актуально це питання постало після Чорнобильської трагедії через помітний зріст  розповсюдженості вузлового зобу, тиреоїдитів, раку щитоподібної залози. Так, із 1993 до 2017 року захворюваність на рак щитоподібної залози зросла удвічі, з показника 6,2 на 100 тис. населення до 12,5.

 «За час роботи Центру його фахівці прооперували понад 41 тисячу хворих та провели близько 125 тисяч консультацій.  Уявіть собі, скільки врятованих життів, скільки людей, які завдяки професійності медиків повернулися до життя!» – наголосила Валентина Гінзбург.

Вона зазначила, що цілком очевидно: ефективну медичну допомогу цій категорії хворих наразі просто неможливо уявити без фахового спеціалізованого закладу.

«Завдячуючи своєчасно прийнятому рішенню про створення Київського міського центру хірургії та реабілітації хворих з патологією щитовидної залози, дякуючи сучасному оснащенню та обладнанню Центру, а головне – завдяки професійним, енергійним та спрямованим на постійний розвиток співробітникам кияни мають сучасну діагностику, лікування європейського рівня та величезні шанси на одужання, навіть у складних випадках захворювань, – підсумувала Валентина Гінзбург. – Тож вітаючи лікарів, медичних сестер і всіх працівників Центру з подвійним святом – Днем медичного працівника та ювілеєм закладу, я щиро зичу не втрачати того професійного запалу, який я бачу сьогодні у очах кожного з присутніх, тієї невгамовності без якою неможливо рухатися уперед та вірності обраному шляху – рятувати життя та вартувати здоров’я киян!».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]