Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із нагоди Дня медичного працівника – 2018 медики столиці влаштують масштабний флешмоб – Валентина Гінзбург

29 травня 2018 року, 13:10

Із нагоди Дня медичного працівника – 2018 у столиці відбудеться безпрецедентний захід – флешмоб «Медики за здоровий спосіб життя». Про це повідомила директор Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

«Основна ідея полягає у тому, щоб відзначити професійне свято весело та з користю. Причому весело та корисно за задумкою має бути і самим медикам, і всім киянам, які відгукнуться на нашу пропозицію та прийдуть 9 червня на Хрещатик», –розповіла Валентина Гінзбург.

За її словами, цього дня медична спільнота столиці збереться на великий забіг.

«Одягнуті у футболки з логотипами своїх закладів медпрацівники після невеличкої спільної розминки єдиною колонною пробіжать Хрещатиком символічні 500 метрів, візуалізуючи надважливий меседж: здоровий рух, здоровий спосіб життя – запорука активної та щасливої долі. Крім цього, того ж дня біля будівлі КМДА із 9:00 до 18:00 будуть встановлені намети, у яких дорослі та маленькі кияни зможуть пройти елементарні обстеження (виміряти цукор крові, вагу, артеріальний тиск, об’єм талії, перевірити родимки тощо) та отримати консультації лікарів із різних питань, пов’язаних зі здоров’ям та здоровим способом життя», – зазначила директор департаменту.

Валентина Гінзбург запропонувала колегам зі столичних медичних закладів, що не підпорядковані Департаменту охорони здоров’я, приєднатися до флешмобу. Для цього необхідно у вільній формі до 1 червня включно подати заявку на електронну адресу: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]