Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із нагоди Всеукраїнського дня бібліотек фахівців бібліотечної справи привітають з професійним святом

27 вересня 2017 року, 10:42

У четвер, 28 вересня, о 14:00 з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у Київській академічній майстерні театрального мистецтва «Сузір’я» працівників публічних бібліотек міста привітають із професійним святом. Про це повідомили у Департаменті культури.

Вітатимуть фахівців бібліотечної справи директор Департаменту культури Діана Попова та голова Постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха. Так, з нагоди свята буде вручено подяки Київського міського голови, почесні грамоти Департаменту культури та дипломи переможцям міського конкурсу за кращий відеоролик «Моя бібліотека».

Місце проведення: вул. Ярославів Вал, 14-Б, Київська академічна майстерня театрального мистецтва «Сузір’я».

Контактна особа – Ірина Косар, тел.: (044)-279-01-52.

 

Довідково.

Відповідно до Указу Президента України щороку 30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

На сьогодні мережа публічних бібліотек м. Києва становить 139 бібліотек. Фонд інформаційних ресурсів публічних бібліотек столиці налічує 4 млн 530 тисячі примірників. Щорічно бібліотеки обслуговують понад 570 тисяч користувачів. Книговидача в рік складає понад 11 млн примірників документів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]