Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ продаватиме майно через OpenMarket (СЕТАМ)

27 вересня 2017 року

Департамент комунальної власності м. Києва виконавчий орган Київської міської державної адміністрації та ДП “СЕТАМ” (OpenMarket) підписали договір про співробітництво.

Підписання договору Департаментом з ДП “СЕТАМ”, яке є найбільшим в Україні державним торгівельним майданчиком з реалізації майна, спрямоване на залучення більш широкого кола потенційних покупців об’єктів приватизації.

На сьогодні Департаментом укладено 25 договорів про співробітництво з професійними організаторами аукціонів з продажу нерухомого майна та інших активів, що підлягають приватизації.

«Метою підписання договору є підготовка та проведення електронних торгів з реалізації майна, що перебуває у комунальній власності та підлягає приватизації з використанням існуючих максимально ефективних, юридично дозволених процедур та технологій» - пояснив директор департаменту Андрій Гудзь.

«Продаж комунального майна завжди був проблемою для органів місцевого самоврядування. Ми пропонуємо виставити активи на нашому електронному майданчику і успішно їх реалізовувати. Це може бути нерухомість, автомобілі та застаріла техніка» - пояснив директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Послуги з продажу черезOpenMarket (СЕТАМ)повністю безкоштовні для органів місцевого самоврядування.

 

OpenMarket (СЕТАМ) система електронних торгів арештованим майном) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 р.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]