Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку осені на вул. Князів Острозьких відбудуться зміни в роботі наземного громадського транспорту

30 серпня 2023 року, 16:36

Із 1 вересня рух наземного пасажирського транспорту на вул. Князів Острозьких буде закритий ділянкою від вул. Омеляновича-Павленка до вул. Івана Мазепи в напрямку ст.м. «Арсенальна». Про це інформує Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

На цей період закриють рух тролейбусів маршруту № 38. Також зміни руху відбудуться на автобусних маршрутах № 25, 62 та тимчасовому автобусному маршруті № 38-ТР. Наземний громадський транспорт курсуватиме:

  • автобусний маршрут № 25 – у напрямку Національного музею історії України у II світовій війні від залізничної станції «Київ-Волинський» до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі – вул. Омеляновича-Павленка – вул. Лаврська;
  • автобусний маршрут № 62 – у напрямку Контрактової площі від Ботанічного саду до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі вул. Омеляновича-Павленка – вул. Івана Мазепи, далі за власним маршрутом;
  • тимчасовий автобусний маршрут № 38-ТР «Ст. м. «Видубичі» – Національний музей історії України у II світовій війні» трасою: Залізничне шосе – вул. Михайла Бойчука – б-р Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Князів Острозьких – вул. Омеляновича-Павленка (у зворотному напрямку – вул. Князів Острозьких) – вул. Лаврська.

На тролейбусному маршруті № 15 збільшиться кількість рухомого складу відповідно до пасажиропотоку.

Окрім того, автобусні маршрути загального користування в режимі маршрутного таксі № 470, 520 рухатимуться за наступними схемами руху:

  • № 520 – від ст. м. «Видубичі» до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі вул. Омеляновича-Павленка – вул. Лаврська;
  • № 470 – від вул. Закарпатської до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі вул. Омеляновича-Павленка – вул. Лаврська.

Зміни в роботі наземного громадського транспорту відбуваються у зв’язку з виконанням робіт із будівництва та приєднання до зовнішніх інженерних мереж теплопостачання будівлі корпусу № 5 на вул. Князів Острозьких, 8.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]