Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із спортивного ліцею-інтернату госпіталізували 8 дітей. У 7 з них діагностували грип типу А (ОНОВЛЕНО)

18 січня 2024 року, 19:46

Із Київського спортивного ліцею-інтернату 18 січня було госпіталізовано 8 дітей з підозрою на гострі респіраторні вірусні інфекції, зокрема COVID-19. Станом на ранок 19 січня у 7 з них, у результаті лабораторних досліджень, підтвердили грип типу А. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я.

Вихованці закладу перебувають у Київській міській дитячій клінічній інфекційній лікарні під пильним наглядом медиків. Наразі їхній стан середньої важкості. Вік пацієнтів від 13 до 16 років.

Нагадаємо, що Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) закликає продовжити дотримання маскового режиму й соціальної дистанції, щоб уникнути зараження на гострі респіраторні захворювання, серед яких грип, COVID-19 та інші.

Фахівці Департаменту охорони здоровʼя КМДА закликають бути уважними до свого здоровʼя та відповідальними. При найменших проявах захворювання залишатися вдома, аби не заражати інших, та одразу звертатися до лікарів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]