Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київ – серце Європи»: цими вихідними у столиці відбудуться безоплатні тематичні екскурсії

09 травня 2023 року, 14:04

У рамках святкування Дня Європи у столиці цими вихідними відбудуться безоплатні екскурсії «Київ – серце Європи». Про це повідомляє Управління  туризму та промоцій КМДА на своїй сторінці Facebook.

У суботу та неділю, 13 та 14 травня, о 12:00 відбудуться спеціальні безоплатні екскурсії, де під час прогулянок можна буде ознайомитися з архітектурою Києва та різноманітними об’єктами, які пов’язують наше місто з Європою. Зокрема, з Європейською площею, де розміщувався чи не найкращий у місті готель «Європа», а також із будівлями, які були збудовані європейськими архітекторами. Крім того, є можливість дізнатися більше про такі відомі спортивні споруди столиці як Палац спорту, де проводили перший в Україні пісенний конкурс «Євробачення-2005», та НСК «Олімпійський», який приймав фінальні матчі чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, а також фінальний матч Ліги Чемпіонів УЄФА у 2018-му.

Місце зустрічі: Європейська площа, біля входу в «Український дім».

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасникам буде підтверджено реєстрацію телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Реєстрація на екскурсію 13 травня (субота) за посиланням: https://forms.gle/pV9c2EVcvRmoHZLq7.

Реєстрація на екскурсію 14 травня (неділя) за посиланням: https://forms.gle/VqMBQhyW6GLwYef16.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, які розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]