Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ готовий розпочати опалювальний сезон – Дмитро Науменко

27 вересня 2019 року, 16:47

Глобальних проблем, які можуть завадити сталому входженню в опалювальний сезон, у Києві немає. Підготовка міського господарства до проходження опалювального періоду 2019-2020 року в Києві здійснюється в установленому порядку відповідно до затвердженого плану, і наразі Київ готовий розпочати опалювальний сезон. Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко під час робочої наради щодо проблем у сфері теплопостачання, яка відбулась у Київському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України (АМКУ) за участю представників місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, теплопостачальних і газопостачальних організацій.

«Київ готовий до початку опалювального сезону. Планується, що вже з понеділка, 30 вересня, за індивідуальними заявками розпочнеться підключення теплопостачання до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери. Подача теплової енергії до житлових будинків у Києві розпочинатиметься в установленому порядку із урахуванням температури повітря, яка має опуститися до позначки +8 градусів за Цельсієм і нижче, і триматися на такому рівні щонайменше протягом трьох днів», – зазначив Дмитро Науменко.

Також під час наради голова Київського обласного територіального відділення АМКУ Олексій Хмельницький повідомив, що проблемних питань відносно Київської міської влади та київських теплопостачальних підприємств, що можуть негативно вплинути на входження в опалювальний сезон, фахівці Київського обласного територіального відділення АМКУ не виявлено.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]