Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ обере свій талісман на конкурсі

15 березня 2018 року, 12:52

Для формування позитивного іміджу української столиці за кордоном цього року вирішено провести конкурс «Талісман міста Києва». Відповідним розпорядженням КМДА утворено оргкомітет з підготовки та проведення конкурсу, а також затверджено його положення.

Оргкомітет, який очолив заступник голови КМДА Олексій Резніков, має визначити журі конкурсу та оголосити про початок його проведення.

«Туристичним талісманом столиці має стати якийсь особливий персонаж, будь-яка реальна або міфічна істота. Звісно, він жодним чином не замінить офіційну символіку міста – гімн, герб, прапор чи логотип. Новий символ ми використовуватимемо в рекламних, комунікаційних та інших заходах для популяризації Києва як сучасного європейського міста з багатовіковою історією та культурною спадщиною. Тому сподіваємось залучити максимальну кількість креативних учасників до розробки цього талісману», – повідомив Олексій Резніков.

За його інформацією, в конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Строк початку та закінчення кожного з етапів конкурсу Оргкомітет визначатиме окремо.

Перший етап передбачатиме подання конкурсних робіт до Управління туризму та промоцій за адресою: вул. Хрещатик, 12-А, [email protected]. На другому етапі триватиме обрання 10 кращих робіт, за які кияни зможуть проголосувати на туристичному сайті столиці. Під час третього етапу відкритим голосуванням визначать найкращого – того, хто набере більшу кількість голосів. Переможця відзначать грошовою премією у сумі 150 тис. грн коштом міських бюджетних асигнувань.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]