Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ оголосив конкурс проектів молодіжних і дитячих організацій для реалізації у 2020 році

31 січня 2019 року, 12:48

Департамент молоді та спорту оголосив міський конкурс проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких наступного року буде надано фінансову підтримку з міського бюджету.

За інформацією зазначеного департаменту, участь у конкурсі можуть брати організації, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до оголошення конкурсу. При цьому, такі організації повинні брати участь у співфінансуванні проекту у розмірі не менш як 15% необхідного обсягу фінансування.

Пріоритет надаватимуть проектам, які спрямовані на:

  • підтримку творчої, ініціативної та обдарованої молоді;
  • набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти, розвиток неформальної освіти;
  • популяризацію та утвердження здорового й безпечного способу життя і культури здоров’я серед молоді;
  • національно-патріотичне виховання молоді.

Максимально можливий обсяг бюджетного фінансування проекту не може перевищувати 75 тис. грн.

Для участі інститути громадянського суспільства мають подати конкурсну пропозицію українською мовою, яка має містити заяву про участь, опис проекту та кошторис витрат, необхідних для реалізації проекту, інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства.

Конкурсна пропозиція приймається до 15 березня 2019 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, із 10:00 до 17:00 (у п’ятницю – до 16:00) за адресою:  Київ, б-р Шевченка, 3. Контактний телефон: (044) 235 32 00.

Стартує конкурс 1 квітня 2019 року. Рішення щодо переможців та обсяги бюджетних коштів для фінансової підтримки кожного проекту буде прийнято протягом 15 робочих днів після затвердження столичного бюджету 2020 рік.

Деталі за посиланням: https://dms.kievcity.gov.ua/news/45.html.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]