Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ отримає ще 15 модернізованих вагонів метро наступної весни

21 жовтня 2016 року, 17:41

Завдяки плідній співпраці з японською компанією ITOCHU столиця отримає ще 15 модернізованих вагонів вже наступної весни. Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

«ITOCHU — це японський універсальний торговий дім зі штаб-квартирою в Токіо, який входить до «великої п'ятірки» японських торгових домів та у 500 найбільших компаній світу. Завдяки плідній співпраці з торговим домом ми отримаємо ще 15 модернізованих вагонів наступної весни. Нові вагони допоможуть зекономити 40% електроенергії! З наступного року метро платитиме у 3,5 рази більший тариф за електроенергію, тому такі проекти стають надзвичайно актуальними», – зазначив Ілля Сагайдак.

Також заступник голови КМДА повідомив, що на черзі проект рекуперації, який планується реалізувати за грант від Організації з розробки нових енергетичних та промислових технологій Японії (NEDO).

«Сьогодні провели зустріч у головному офісі NEDO. Такий сильний проект з оптимізації енергоспоживання у київському метрополітені дозволить економити 8% енерговитрат всього метро», – підсумував Ілля Сагайдак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]