Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ продовжує співпрацю з паризькими партнерами у різних галузях – Марина Хонда

17 березня 2023 року, 15:56

Київ продовжує співпрацю з паризькими партнерами у різних галузях задля відновлення та розвитку української столиці. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Київська делегація відвідала французьку столицю на запрошення мерії Парижа. Під час візиту ми провели низку зустрічей із першими особами мерії Парижа та очільниками Метрополії Великого Парижа. Приємно констатувати, що Метрополія виділила додаткові кошти на розбудову Києва», – зазначила Марина Хонда.

Вона зауважила, що ще багато треба розповісти парижанам про історичний спадок України, нашу тисячолітню історію та спільне з ними прагнення до свободи. Київ має використовувати всі майданчики, аби доносити світу правду про російську агресію та сміливість українського народу. Попередньо домовилися в травні презентувати фотовиставку «Київ – незламне серце Європи» в Парижі.

Марина Хонда наголосила, що під час зустрічей визначили наступні організаційні кроки щодо співпраці Міжнародної асоціації мерів франкомовних міст (AIMF) із Києвом та Асоціацією міст України, отримали рекомендації щодо успішного функціонування Метрополії, що є важливим для розбудови Київської Агломерації. А також окреслили напрями, за якими столиці можуть співпрацювати, як зараз, так і після української Перемоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]