Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ розпочав участь у «Битві міст» за право приймати Євробачення-2017

20 липня 2016 року, 18:28

Київ розпочав участь у «Битві міст» за право приймати Євробачення-2017. За можливість стати містом-господарем міжнародного пісенного конкурсу українська столиця позмагається сьогодні з п’ятьма достойними конкурентами – Дніпром, Львовом, Одесою, Харковом та Херсоном.

У прямому ефірі телеканалу «UA: Перший» триває перший етап відбору, під час якого ви дізнаєтеся про всі подробиці відбору міста-господаря Євробачення-2017, інформацію про критерії та вимоги до кандидатів, а також новини із засідань Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні пісенного конкурсу.

Одночасно на Софійській площі у столиці у спеціально облаштованій фан-зоні зібралися сотні шанувальників конкурсу, аби повболівати за столицю України. На підтримку Києва міська влада та проект Folk Ukraine організували флеш-моб просто неба.

Нагадаємо, Київ представляє заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в прямому ефірі телеканалу «UA: Перший» та приходьте на Софійську площу!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]