Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ та місто-побратим Тампере обговорили принципи формування та діяльності молодіжних рад

19 жовтня 2023 року, 11:44

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко провів у онлайн режимі робочу нараду з представниками мерії Тампере (Фінляндія), на якій обговорили принципи формування та діяльності молодіжних рад.

Як зазначив Володимир Бондаренко, Тампере є нашим містом-побратимом із 1954 року. Фінський муніципалітет одним із перших подав руку допомоги киянам після початку широкомасштабної військової агресії росії проти України.

«У процесі нашої онлайн зустрічі обговорили принципи формування та діяльності молодіжних рад. Київ відкритий до співпраці. Нам важливо розуміти іноземні успішні практики розвитку молодіжної політики. Цей досвід допоможе нам у роботі столичного молодіжного парламенту. Наразі ми обговорюємо шляхи укріплення взаємодії між молоддю Києва та Тампере. Поки що спілкуємось в онлайн режимі, але звісно плануємо і офлайн зустріч із залученням до обговорення молоді наших міст. Молодіжна політика у столиці спрямована зокрема і на зміцнення міжнародних зв’язків», – повідомив Володимир Бондаренко.

Він подякував мерії Тампере та громаді за співпрацю.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]