Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ та Сеул продовжують співпрацю у розвитку міської цифрової інфраструктури – Микола Поворозник

13 грудня 2017 року, 12:08

Київ та Сеул продовжують співпрацю у розвитку міської цифрової інфраструктури, зокрема, у впровадженні кращих практик використання великих даних для інновацій у транспортному обслуговуванні міст. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час виступу на Seoul-Ukraine Smart City Forum.

«Обмін досвіду між містами – один із пріоритетних напрямів роботи міжнародного співробітництва. Наразі між Києвом та Сеулом ведуться перемовини щодо підписання угоди про побратимство і сьогоднішній форум є підтвердженням того, що у нас є чудове підґрунтя для цього та реальні проекти», – зазначив Микола Поворозник.

Він повідомив про те, що в рамках Seoul-Ukraine Smart City Forum відбудеться презентація feasibility study проекту впровадження нічних маршрутів громадського транспорту на основі аналізу великих даних у Києві, розробленого фахівцями уряду Сеулу. Протягом року тривала активна підготовка та збір необхідних даних для того, щоб на основі досвіду Кореї розробити цей проект.

«Київ став першим містом в Україні, яке розпочало успішно та комплексно впроваджувати «розумні» технології та будувати міську цифрову інфраструктуру, і ми з задоволенням переймаємо найкращий міжнародний досвід. Два роки тому ми почали розбудову smart-інфраструктури Києва. Головна наша мета – зробити життя киян та гостей столиці комфортним, безпечним та сучасним. Завдяки нашим колегам з Сеулу, які розробили рекомендації щодо впровадження нічних маршрутів громадського транспорту ми крок за кроком наближаємося до мети», – підкреслив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]