Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ Цифровий продовжує розвивати культуру безготівкових розрахунків

20 листопада 2023 року, 11:10

За даними команди КП «ГІОЦ» кияни додали в застосунок Київ Цифровий 1 012 523 транспортних карти і придбали 104 589 цифрових транспортних карт. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Впровадження цифрової транспортної карти – це впевнений крок на шляху до створення сучасної та зручної системи громадського транспорту Києва»,– сказав Петро Оленич.

Цифрові транспортні карти дозволяють швидко та зручно користуватися різними видами громадського транспорту, оплачувати поїздки без готівки та зайвих витрат часу.

Нагадаємо, що на відремонтованій автостанції «Дачна» (просп. Берестейський, 142) встановлено автомат для продажу та поповнення засобів оплати проїзду (ПТКС). Це вже 544-й із 600 запланованих до встановлення комплекс самообслуговування у столиці.

Тепер на автостанції пасажирам не потрібно шукати, де поповнити транспортну карту чи придбати квиток для проїзду громадським транспортом. Достатньо в автоматі обрати потрібну опцію та легко здійснити оплату. Це стало ще одним кроком для поліпшення доступності й комфорту громадського транспорту в Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]