Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київ Цифровий» розіграв подарунки серед учасників акції «Таємний поштарик»

16 січня 2023 року, 19:28

Святковий сервіс від «Київ Цифровий» цієї зими провів акцію «Таємний поштарик». Містяни відправили один одному 200 тисяч цифрових поштівок зі словами підтримки та теплими побажаннями. 

Усі користувачі, які з 20 грудня до 14 січня поділилися поштівками в соцмережах та вказали хештег #kyivdigital, взяли участь у розіграші 25 торбинок світла, що містять світловідбивний шопер, флікер і ліхтарик. Переможців обирали випадковим чином через random.org. Їхні імена команда застосунку опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Також до розіграшу доєднався постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO. 

Учасники, які створили привітання з побажанням світла, брали участь у розіграші одного з 50 енергоефективних наборів, зібраних експертами YASNO для ощадливого споживання електроенергії. Один набір містить запас LED ламп різних видів, а також «розумні» розетки, які дозволяють запрограмувати ввімкнення/вимкнення електроприладів у потрібний час.

Переможці другого конкурсу отримають пуш-повідомлення у застосунку «Київ Цифровий» із інформацією, як отримати подарунок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]