Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ висловлює солідарність з Італією в боротьбі з коронавірусом – у центрі столиці встановили прапори Італії та України

17 березня 2020 року, 16:37

Сьогодні, коли увесь світ об’єднується навколо боротьби із новим коронавірусом, а найбільше від недуги у Європі страждає Італія, Київ висловлює свою підтримку Італійській Республіці.

На знак солідарності столиця встановила вздовж вулиці Хрещатик понад 100 Державних Прапорів України та Італії, висловлюючи свою підтримку у цей складний час, та на честь Дня об’єднання Італії, яке відзначають 17 березня.

«Об’єднавши наші спільні зусилля, знання, досвід та кращих фахівців, ми разом зупинимо цю хворобу! Вкотре закликаю неухильно дотримуватися правил особистої гігієни, уникати місць скупчення людей та за можливості залишатися вдома до покращення епідемічної ситуації. Це найкращий спосіб зупинити розповсюдження інфекції», – сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Надзвичайна ситуація в Італії є особливо трагічною, але відповідь установ, зокрема національної системи охорони здоров’я, та італійців – просто неймовірна, з точки зору відваги, сумління та професійності. Наша країна стала однією з перших у боротьбі з кризою, яка натомість надає нам можливість покращити наше суспільство», – вважає Посол Італії в Україні Давіде Ла Чечіліа.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]