Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ визначив найпопулярніші муніципальні паркінги

31 серпня 2021 року, 9:03

Для удосконалення паркувального простору в Києві визначили найбільш завантажені паркінги з високою ротацією. Найвищим попитом користуються паркмайданчики в центрі міста: на Бессарабській площі та вулицях Еспланадній, Великій Васильківській, Марії Заньковецької, Архітектора Городецького. Найбільшу кількість штрафів за неоплачене паркування отримують водії, що зупиняються на паркінгах на вулиці Еспланадній і Бессарабській площі. Про це розповіла команда «Київ Цифровий» на своїй сторінці у Facebook.

Фахівці також нагадали, що водії можуть безготівково оплачувати паркування в міському застосунку «Київ Цифровий». Щоб скористатися сервісом «Погодинне паркування» в застосунку потрібно:

  1. Вказати номер автомобіля.
  2. Вказати номер паркінгу та перевірити, щоб він відповідав номеру на паркувальному знаку.
  3. Натиснути «Завершити паркування», щойно авто залишить паркінг.

Оплата нараховується за той час, скільки тривало паркування в застосунку, та здійснюється з банківської картки, Apple Pay або Google Pay.

Уже близько 40 000 паркувань водії оплатили в «Київ Цифровий». Розробники продовжують удосконалювати сервіс, щоб зробити паркувальний простір міста більш безпечним і комфортним. Так, в осінньому оновленні на користувачів чекають більш зручні нагадування про увімкнене паркування та ще кілька функцій, які зроблять паркування у місті комфортнішим. Окрім погодинного паркування, у застосунку водії можуть скористатися сервісами сплати штрафів і швидкого повернення евакуйованого авто з QR-кодом.

Міський застосунок «Київ Цифровий» доступний для завантаження на iOS та Android.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]