Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ завершує вдалий експеримент з будівництва школи у дві черги – Ганна Старостенко

11 серпня 2016 року, 17:38

Ключовим пусковим об’єктом Києва у сфері освіти до 1 вересня стане середня загальноосвітня школа № 140. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час інспекції робіт з підготовки до нового навчального року у Святошинському районі столиці.

«Саме в цій школі ми завершуємо вдалий експеримент з будівництва у два етапи. Адже минулого року до 1 вересня було введено першу чергу – побудовано абсолютно новий корпус, що дало змогу школі запрацювати наполовину потужності. Цьогоріч ми відкриємо заклад остаточно і на повну потужність – 800 учнів», – зазначила вона.

Зокрема, за словами Ганни Старостенко, другий пусковий комплекс передбачає реконструкцію старого корпусу навчального закладу. З минулого року у новому корпусі функціонує два комп’ютерні класи з необхідною технікою, харчоблок, актова та читальна зали з інтерактивними дошками. На фінансування всіх будівельних та ремонтних робіт у школі № 140 з міського бюджету буде витрачено близько 140 млн грн.

«Школа буде обладнана за останнім словом науки і техніки – всі навчальні кабінети забезпечені інтерактивними дошками, запрацює два комп’ютерні класи, три лінгафонні кабінети, два спортивних зали та басейн. Крім того, заклад буде повністю пристосовано для дітей із функціональними обмеженнями – в ньому вбудовано ліфт та облаштовано пандуси», – розповіла заступник голови КМДА.

Зазначимо, що у рамках інспекції закладів Святошинського району Ганна Старостенко також відвідала дитячі садочки № 249 та № 571, де заплановане відновлення додаткових груп, № 463, де було проведено капітальний ремонт з відновлення додаткової групи, а також школу № 230.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]