Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» повністю готовий до зимового періоду – Олександр Густєлєв

31 жовтня 2018 року, 11:41

«Київавтодор» повністю готовий до зимового періоду. Про це в ефірі «5 каналу» заявив генеральний директор комунальної корпорації Олександр Густєлєв.

«Із 370 одиниць техніки зимового утримання 352 одиниці, тобто 95%, уже повністю «одягнуті» у зимове обладнання і очікують на перший сніг. Інші 5% спецтехніки – також технічно готові, проте зараз, враховуючи теплу погоду у столиці, ще задіяні на дорожньо-будівельних роботах. У разі погіршення погодних умов переобладнання такої техніки на зимовий варіант триває декілька годин, не більше», – повідомив очільник корпорації.

Крім того, до початку зимового періоду КК «Київавтодор» за кошти міського бюджету закупила 54 одиниці нової техніки – це 44 снігоприбиральні машини на базі трактора та 10 мінінавантажувачів зі снігоочисним обладнанням. Таким чином, загалом упродовж зимового періоду 2018–2019 років сніг у столиці прибиратимуть 424 одиниці спеціальної техніки «Київавтодору».

За словами Олександра Густєлєва, також на сьогоднішній день комунальні підприємства, що входять до складу «Київавтодору», завершують процедуру укладання договорів із підприємствами різної форми власності на залучення допоміжної техніки на випадок сильних затяжних снігопадів у столиці.

«Це ще майже 150 одиниць спецтехніки, яку Київ зможе залучити у разі необхідності», – зазначив Олександр Густєлєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]