Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» задіяв 237 одиниць спеціальної техніки для прибирання снігу на дорогах столиці (+відео)

25 листопада 2018 року, 9:23

Сьогодні вночі в столиці погіршились погодні умови і розпочався невеликий сніг. Завчасно, вже о 02:30 ночі, спецтехніка підприємств КК «Київавтодор» була розташована на вихідних позиціях. Про це повідомляють у комунальній корпорації.

Із 03:30 було розпочато превентивну обробку доріг та тротуарів протиожеледними матеріалами, оскільки такi погодні умови у поєднанні з мінусовою температурою повітря є вкрай небезпечними i призводять до миттєвого утворення ожеледиці. З першим снігом, о 05:10, «автодорівці» розпочали обробку вулично-дорожньої мережі протиожеледними матеріалами, аби не допустити зниження рівня безпеки руху. До роботи було задіяно 237 одиниць спеціальної техніки та бригади з ручного прибирання.

Першочергово обробка посипальними матеріалами проводилась на вулицях із складними умовами руху, головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях, по яких проходять маршрути руху громадського транспорту.
Наразі сніг у столиці зупинився, проте «автодорівці» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі столиці, у разі початку снігопаду кількість техніки буде максимально збільшено.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху, щоб не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]