Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» завершив поточні ремонти на 9 вулицях

07 жовтня 2022 року, 16:11

Столичні дорожники закінчили масштабні роботи з оновлення покриття на 9 вулицях. Про це повідомляє КК «Київавтодор». 

Зокрема, старе покриття замінено на б-рі Чоколівському. Дорожники працювали на частині магістралі від пл. Севастопольської до вул. Уманської у напрямку залізничної станції «Караваєві Дачі». Загалом оновлено близько 15,1 тисячі кв. м покриття. Роботи на бульварі – продовження ремонту, який виконали минулого року. У 2021 оновлено покриття в напрямку пл. Севастопольської.

Завершено роботи на просп. Миколи Бажана. Там виконано поточний ремонт на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля ст. м. «Осокорки». Оновлено 7,1 тисячі кв. м асфальтобетону у смугах, де покриття пошкоджено через рух великовагового транспорту.

Дорожники закінчили роботи на проїжджій частині просп. Броварського. Працювали одразу на кількох ділянках. Днями влаштували 3,2 тисячі м верхнього шару покриття на з’їзді з вул. Миропільської на просп. Броварський.

Закінчено поточний ремонт частини вул. Заболотного (автошлях Т 10-27), яку нещодавно передали на баланс міста. Роботи тривали на ділянці понад 4 км: там оновлено майже 8 тисяч кв. м покриття.

У Дарницькому районі дорожники оновили тротуари на вул. Сімферопольській і вул. Тростянецькій. Загальна площа відремонтованих хідників – більше 1,1 тисячі кв. м.

Раніше було закінчено ремонт гранітної бруківки на Володимирського узвозі і на вул. Шовковичній. А нині роботи завершили і на Подільському узвозі – бетон набирає міцність перед відкриттям руху.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]