Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київкомунсервіс» придбав два додаткових спецавто для вивезення сміття

01 жовтня 2018 року, 15:24

Минулого тижня комунальне підприємство «Київкомунсервіс» придбало два додаткові спеціалізовані авто для вивезення сміття, що вже зараз задіяні для вивезення твердих побутових відходів у Шевченківському районі, зокрема, на Нивках та Лук’янівці. Про це повідомили у підприємстві.

Закупівля авто здійснювалась через систему PROZORRO. Загальна вартість – 4,2 млн грн. Обсяг бункера сміттєвоза 22 куб. м.

«За конкурсом «Київкомунсервіс» є перевізником відходів на території усього міста. У нас на умовах договору підряду працює ще кілька підприємств: ДП «Фірма Альфатер Київ», КП «АТП Шевченківського району», ТОВ «Крамар Рісайклінг», ТОВ «Селтік», ТОВ «Спецкомунтехніка», ТОВ «Володар Роз», ПрАТ «Київспецтранс». Наше головне завдання зараз відпрацювати найбільш проблемні ділянки із вивезенням сміття, там де фіксуємо найбільше зауважень від мешканців та де бачимо необхідність відкоригувати графік. Із цієї метою ми системно працюємо над оновленням парку спецтехніки й контейнерів, навіть в умовах обмеженого фінансування», – говорить директор КП «Київкомунсервіс» Максим Ляшкевич.

Він зазначив, що у планах підприємства на поточний рік капітальний ремонт сміттєвозів та оновлення контейнерів, а також впровадження пілотних проектів для роздільного збору відходів.

Нагадаємо, Київ рухається трьома паралельними шляхами для будівництва сміттєпереробних потужностей. Перший – конкурс на визначення виконавця послуг із переробки сміття. Другий – спільний проект із ПрАТ «Київспецтранс» за аналогією державно-приватного партнерства. Третій – будівництво за рахунок коштів міського бюджету і на ділянках, що сьогодні є в розпорядженні міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]