Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київкомунсервіс» запрошує учнів столиці взяти участь у міському конкурсі «Обери чисте майбутнє»

02 лютого 2016 року, 15:03

КП «Київкомунсервіс» традиційно оголосив початок міського конкурсу дитячої та юнацької творчості «Обери чисте майбутнє».

За повідомленням Департаменту транспортної інфраструктури, конкурс став частиною міської програми поводження з відходами, оскільки забезпечує реалізацію не лише інформаційної кампанії, а й змінює ставлення до сміття, перетворюючи його на корисні відходи та ресурси.

До участі у творчому змаганні запрошено учнів навчально-виховних закладів столиці. Свої роботи вони можуть представити у чотирьох номінаціях: малюнок, сувенір («друге життя відходам»), еко-сумка (альтернатива одноразовій тарі та упаковці), відеоробота (відеосюжет, відеоролик, анімація тощо).

Започатковано конкурс було у 2012 році. За цей час у ньому взяло участь більше 3 000 дітей та різноманітних колективів Києва. Основною його метою є формування екологічної культури дітей та молоді, підвищення рівня обізнаності з питань поводження з відходами, охорони і збереження біорізноманіття.

Роботи на конкурс слід подавати не пізніше 8 квітня 2016 року разом з оформленою заявкою за адресою: м. Київ, вул. Кудрявська, 23, каб. 102, КП «Київкомунсервіс», відділ зв’язків з громадськістю та впровадження екологічних проектів. Контактні телефони: (044) 594 77 11, (044) 531 96 77. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]