Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київміськбуд» сплатив майже 30 млн грн дивідендів місту

01 грудня 2017 року, 14:35

ПрАТ «ХК «Київміськбуд» сплатив Києву 27,968 млн грн дивідендів. Про це повідомив голова наглядової ради холдингу, начальник Управління правового забезпечення діяльності Київради Володимир Слончак.

«Не зважаючи на складну економічну ситуацію в країні, останні кілька років тенденція із виплати дивідендів більше, ніж позитивна. У 2015 році територіальній громаді міста було перераховано 23,647 мільйонів гривень, минулого року – 25,47 мільйонів гривень, цьогоріч сума сягає 27 мільйонів гривень. Окрім того, 6,976 мільйонів гривень дивідендів було виплачено фізичним особам. Загалом на виплату дивідендів за 2016 рік направлено 34,96 мільйонів гривень», – повідомив Володимир Слончак.

Він зауважив, що «Київміськбуд» уже вкотре доводить свою соціальну відповідальність перед містом і сплачує найбільші дивіденди серед компаній, частка яких знаходиться у власності територіальної громади міста Києва.

«На прикладі «Київміськбуду» ми вкотре доводимо те, що налагоджена комунікація і робота Наглядової ради та Правління нашої компанії приносять місту та мешканцям тільки користь. Я сподіваюсь, що інші компанії не пастимуть задніх. Певен, що міськрада та адміністрація ефективно розпорядяться цими коштами і спрямують їх на соціально важливі потреби містян. Сподіваюсь, така консолідація позитивно відобразиться на виплаті дивідендів і наступного року», – додав голова Наглядової ради «Київміськбуду».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]