Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві упровадять тимчасовий тролейбусний маршрут № 19Д (+схема)

01 грудня 2017 року, 15:15

Із 4 грудня в столиці започаткують тимчасовий тролейбусний маршрут № 19Д з метою вивчення попиту мешканців Солом’янського та Шевченківського районів на пасажирські перевезення. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Тролейбус тимчасового маршруту «Вул. Кадетський Гай – вул. Мельникова» пролягатиме так:  вул. Івана Пулюя – вул. Федора  Ернста – вул. Народного ополчення – просп. Повітрофлотський – вул. Чорновола – вул. Січових Стрільців – вул. Мельникова – розворот на перетині вул. Мельникова та вул. Дорогожицької – вул. Мельникова – вул. Січових Стрільців – вул. Чорновола – просп. Повітрофлотський – вул. Смілянська – вул. Народного ополчення – вул. Федора Ернста – вул. Івана Пулюя.

Із розкладом руху наземного транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Київпастранс» у розділі: Пасажирам – Маршрути  та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]