Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада додатково передбачила 11,5 млн грн на програму «Діти. Сім’я. Столиця на 2016-2018 роки»

26 червня 2018 року, 17:46

Депутати Київради 81 голосом підтримали додаткове виділення 11,5 мільйонів гривень на реалізацію програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2016-18 роки». Таке рішення дозволить підтримати розвиток сімейних форм виховання, передбачивши ремонт приміщень, закупівлю автомобілів та здійснення психологічної підтримки. Про це повідомила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«Турбота про дітей складає основу міської соціальної політики. Тому ми пропонуємо скоригувати видатки та направити додаткові кошти на підтримку та забезпечення сімейних форм виховання. Адже подальший розвиток таких форм виховання дасть змогу реалізувати право кожної дитини-сироти на сімейне виховання і в перспективі – викорінити таке поняття, як соціальне сирітство», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, зміни передбачають додаткову підтримку дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ). Зокрема, таким сім’ям передбачається закупити 7 мікроавтобусів на понад 10 мільйонів гривень для комфортного перевезення дітей. Також додатково планується здійснити ремонт у приміщеннях, де згодом розташують два нові ДБСТ. Окремо, згідно з коригуванням програми, посилюється програма професійної психологічної підтримки та консультування усіх членів сімейних форм виховання, підкреслила Ганна Старостенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]