Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада доручила Департаменту містобудування та архітектури КМДА розробити детальний план території для розташування Національного військового меморіального кладовища на території урочища «Лиса Гора»

27 жовтня 2022 року, 19:10

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Київрада доручила Департаменту містобудування та архітектури КМДА розробити детальний план території для розташування Національного військового меморіального кладовища на території урочища «Лиса Гора» Голосіївського району Києва. Орієнтовна площа меморіального кладовища становитиме 140 га. Відповідне рішення підтримали 62 депутати.

Прийняття цього рішення надасть змогу розробити проєкт детального плану території для розташування Національного військового меморіального кладовища на території урочища «Лиса Гора».  Проєкт визначить план та розвиток території, на якій буде розташований цей об’єкт. А розроблена містобудівна документація дасть змогу відповідальним уповноваженим органам державної влади вжити заходи щодо розташування Національного військового меморіального кладовища на території урочища.

Департамент містобудування та архітектури КМДА визначено замовником розробки проєкту детального плану території для розташування меморіального кладовища.

Проєкт рішення підготовлено на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 01.09.2022 № 23375/0/1-22 щодо створення Національного військового меморіального кладовища та вимог статті 23 Закону України «Про поховання та похоронну справу».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]