Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада передала Конституційному Суду споруду цивільного захисту

11 лютого 2016 року

Київрада передала Конституційному Суду споруду цивільного захисту

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати погодили передачу до сфери управління Конституційного Суду України захисну споруду цивільного захисту на вул. Червоноармійській, 82.

Зазначена споруда корисною площею 150 кв. м належить до комунальної власності Києва та 1969 року перебувала на балансі трамвайного депо ім. Шевченка КП “Київпастранс”. У зв'язку з переміщенням трамвайного депо на новозбудовану виробничу базу на вул. Якутській, 14, захисна споруда помилково не була проінвентаризована у складі нового об'єкта.

Враховуючи потребу в забезпеченні Суду захисною спорудою, КСУ погодився із запропонованим варіантом укриття та підтвердив готовність взяти на себе витрати, пов'язані з приведенням приміщення у належний стан та заміною (відновленням) технологічного обладнання систем життєзабезпечення.

Дане рішення сприятиме ефективному використанню майна комунальної власності територіальної громади у разі настання надзвичайних ситуацій, вчинення терористичних чи диверсійних актів, застосування зброї масового ураження — йдеться у пояснювальній записці. Його підтримали 67 депутатів Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]