Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада перевірить законність розміщення будівель на Трухановому острові

02 липня 2015 року

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради створено тимчасову контрольну комісію з питань перевірки законності розташування існуючих будинків, будівель, споруд, інженерних мереж та комунікацій, малих архітектурних форм, а також законності передачі (надання) земельних ділянок, які знаходяться на території Труханового острова.
ТКК створено строком на шість місяців з персональним складом в 12 осіб на чолі з депутатом Київради Олексієм Гриценко, який також був доповідачем з цього питання. Комісія займеться перевіркою законності розташування існуючих будинків і МАФів та законності передачі чи надання земель на території острова, а у разі виявлення порушення комісія звертатиметься до правоохоронних органів. “Комісія створюється, щоб ми, як депутати, змогли перевірити всі документи і, у разі виявлення порушень, передали матеріали до правоохоронних органів”, - зазначив Олексій Гриценко.
Проектом рішення передбачено, що секретаріат Київради забезпечить комісію правовою, матеріально-технічною, інформаційною та організаційною роботою. Попередній звіт щодо своєї діяльності комісія прозвітує не пізніше тримісячного терміну на черговому пленарному засіданні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]