Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада продовжила термін для зведення профілакторію на Харківському шосе

10 березня 2016 року

Київрада продовжила термін для зведення профілакторію на Харківському шосе

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати надали згоду на продовження строку завершення будівництва об'єктів незавершеного будівництва — профілакторію на 200 місць та їдальні на 720 місць на 25 км Харківського шосе. Відповідним рішенням строк зазначеного будівництва продовжено до 6 грудня 2019 року.

Необхідність продовження строків завершення будівництва цих об'єктів пов'язана з проблемними питаннями, які виникли на законодавчому рівні з процедурою відведення земельної ділянки під об'єктами незавершеного будівництва. Слід зазначити, що процедура оформлення відведення земельної ділянки неможлива без внесення змін до договорів купівлі-продажу. Така ситуація є типовою практично для всіх приватизованих об'єктів незавершеного будівництва.

Доцільність прийняття проекту рішення Київрадою обґрунтовується соціальною спрямованістю намірів ТОВ “Імпресса” на базі цих об'єктів створити сучасну базу сімейного відпочинку для громадян, оскільки подальше зволікання з процесом добудови об'єктів може призвести до їх остаточного руйнування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]