Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада розширила повноваження Департаменту земельних ресурсів

10 березня 2016 року

Київрада розширила повноваження Департаменту земельних ресурсів

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до Положення про Департамент земельних ресурсів виконавчого органу Київради (КМДА), затвердженого рішенням Київради від 19.12.2002 року №182/342.

Проектом рішення передбачено наділити Департамент земельних ресурсів додатковими завданнями щодо здійснення державної реєстрації речових прав на земельні ділянки та їх обтяжень, а також наданню відомостей з Державного земельного кадастру у випадках, передбачених чинним законодавством. Окрім того, якщо раніше Департамент, відповідно до п.3.28 Положення, забезпечував здійснення заходів щодо запобігання і протидії корупції, то у новій редакції Департамент здійснюватиме заходи щодо запобігання та виявлення корупції.

Прийняття даного рішення пов'язане із необхідністю привести Положення у відповідність до Законів України “Про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”.

Відповідний проект рішення підтримали 68 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]