Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада продовжила заборону на використання піротехніки у столиці

17 травня 2018 року

Київрада продовжила заборону на використання піротехніки у столиці

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати продовжили заборону проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів на території міста Києва.

Попередня заборона на використання феєрверків у столиці була чинною до закінчення Антитерористичної операції на сході країни. Оскільки на законодавчому рівні було змінено формат АТО на операцію Об’єднаних сил (відповідно до наказу  «Про початок операції Об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей»), постала необхідність продовжити мораторій на використання піротехніки під час проведення розважальних заходів.

“Феєрверки і салюти у той час, коли в країні йдуть бойові дії, є абсолютно неприйнятними. Наше рішення продовжує заборону використання піротехнічних засобів у столиці на час проведення в  Україні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ на Донбасі. Ми маємо поважати співвітчизників, які захищають Батьківщину від російського агресора”, - зазначив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів. 

Рішення підтримали 87 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]