Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада пропонує парламенту створити зоополіцію

05 жовтня 2017 року

Київрада пропонує парламенту створити зоополіцію

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення звернутися до Верховної Ради України з пропозицією внести зміни до закону про Національну поліцію, зокрема, доповнити його пунктом про створення зоополіції. 

Наразі можливість створення такої окремої структури, як зоополіція, не передбачена законодавством України та потребує регламентування нормативно-правовими актами України. 

“З метою захисту домашніх та безпритульних тварин від жорстокого поводження та попередження нападів агресивних тварин на людей, якраз і необхідно створити зоополіцію. Зазначу, що відповідне рішення підготовлено у відповідь на електронну петицію, яка пропонувала створити окрему службу, що захищатиме тварин”, - зазначив автор рішення, депутат Київради Костянтин Яловий.

Відповідне звернення підтримали 77 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]