Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада унормувала порядок функціонування дитячої кімнати в мерії

12 листопада 2019 року

Київрада унормувала порядок функціонування дитячої кімнати в мерії

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили правила, які унормовують порядок функціонування дитячої кімнати.

Дитяча кімната працює з понеділка по п’ятницю, з 9 години ранку. Передбачається, що перебувати у ній можуть малюки від 3 до 7 років. Молодшим дітям також можна скористатися послугами кімнати, але під наглядом одного з батьків. Разом у приміщенні можуть знаходитися не більше 7 малят.

«Дитяча кімната, що розташована на першому поверсі міськради, функціонує менше року. За цей час вона довела свою важливість та необхідність, бо дає можливість батькам вирішувати свої питання в мерії  і не хвилюватися про дитину. За малюками у цей час доглядають досвідчені вихователі, які мають вищу педагогічну освіту. Загалом послугами дитячої кімнати уже скористалися більше двох сотень маленьких киян та гостей столиці», - зазначив заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

Дитяча кімната функціонує на безоплатній основі без надання послуг із харчування та медичних послуг. Але щоб залишити малюка, потрібно оформити заявку, наголошують у мерії. Там варто вказати час і дату перебування їхнього малюка у дитячій кімнаті, а також ціль свого візиту в мерію. Окрім того, батькам або законним представникам необхідно пред’явити вихователю оригінал документу, який посвідчує їхню особу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]