Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада виділила 5 млн грн киянам, які опинились в складних життєвих обставинах

23 грудня 2016 року

Київрада виділила 5 млн грн киянам, які опинились в складних життєвих обставинах

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до міської цільової програми “Турбота. Назустріч киянам” на 2016-2018 роки.

Зокрема за рахунок внутрішнього перерозподілу коштів вдалося збільшити видатки на одноразову адресну матеріальну допомогу малозабезпеченим верствам населення та киянам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

“Затвердили додатково 5 мільйонів гривень на одноразову матеріальну допомогу киянам, які опинились в складних життєвих обставинах. Цього року на надання такої підтримки Департаментом соціальної політики було передбачено 5, 2 мільйонів гривень. Станом на 10 листопада кошти освоєні повністю. Така ситуація склалась тому, що в порівнянні з минулим роком кількість звернень зросла в 10 разів”, - зазначив директор Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київради (КМДА) Юрій Крикунов.

Серед змін і продовження до 1 квітня 2017 року права користуватися пільговим категоріям громадян безкоштовним проїздом в наземному громадському транспорті як за посвідченням так і за “карткою киянина”. Це пов'язано з тим, що «Ощадбанк» не встиг переоформити всім пільговим категоріям “картку киянина”.

Ще одна зміна — в рамках коригування програми “Турбота. Назустріч киянам” місто направило 23 млн грн державної субвенції на безкоштовний проїзд пільгових категорій містян, в тому числі школярів.

Відповідні зміни підтримали 83 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]