Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада затвердила ДПТ у Дарницькому районі площею 22 га

10 липня 2018 року

Київрада затвердила ДПТ у Дарницькому районі площею 22 га

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили детальний план території, що обмежена вулицями Михайла Кравчука, Ревуцького, Здолбунівською та Харківським шосе у Дарницькому районі.

Площа території в межах ДПТ становить 22 га. Наразі тут переважає житлова забудова у 16-18 поверхів. Проектними рішеннями передбачається збереження існуючої житлово-громадської забудови, що склалася, а також нове житлове та громадське будівництво. Зокрема у планах формування кварталу секційними будинками у 25 поверхів з об’єктами обслуговування.

Забудова проектної території здійснюватиметься поступово на період від 3 до 7 років. За цей час передбачається збільшення загального обсягу житлового фонду до 78,122 тис м2. Середня житлова забезпеченість складатиме 26,6 м2 на особу.

Також детальний план території передбачає будівництво двох наземно-підземних паркінгів загальною кількістю понад 1800 місць. Таким чином, потреба в місцях зберігання індивідуальних автомобілів повністю задовольняється.

Проектними рішеннями передбачено збільшення кількості місць в дитячих дошкільних установах на 175 місць і в загальноосвітніх навчальних закладах на 860 місць.

Рішення підтримали 63 депутати Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]