Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада збільшила премії за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування

15 травня 2019 року

Київрада збільшила премії за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати збільшили премії Київради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування. 

Щороку до Дня місцевого самоврядування у мерії нагороджують молодь та  громадські організації за внесок у розвиток міста. На даний час грошова частина премії становить 50 неоподаткованих мінімумів доходів для осіб та 100 – для молодіжних чи дитячих організацій. Це 850 гривень та 1700 гривень відповідно.

Відповідно до прийнятого рішення, тепер 5 осіб отримуватимуть премії в розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Для трьох молодіжних (дитячих) громадських організацій грошова винагорода становитиме 500 неоподаткованих мінімумів. Це до 5,1 тисяч та 8,5 тисяч гривень відповідно. 

Райдержадміністрації мають подавати клопотання про присудження премії до Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА) щорічно до 10 вересня. Диплом та матеріальну винагороду лауреати отримуватимуть напередодні Дня місцевого самоврядування, яке відзначають 7 грудня. 

Рішення підтримали 75 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]