Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада зробила ще крок назустріч жителям будинку-вбивці на Мілютенка, 23-А

16 березня 2017 року

Київрада зробила ще крок назустріч жителям будинку-вбивці на Мілютенка, 23-А

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили проект землеустрою щодо відведення обслуговуючому кооперативу “Братиславський” земельних ділянок для гаражного будівництва на вул. Братиславській, 34-А та 38-А.

На ділянки переноситься існуюча автостоянка з вулиці Шолом-Алейхема, 5-В на місці якої передбачається будівництво “стартового будинку” для відселення мешканців з гуртожитку ураженого грибком на вул. Мілютенка, 23-А.

“Мова йде про те, що кооператив “Братиславський” треба перенести на іншу земельну ділянку, яка вказана у детальному плані території, для того, аби на цій території можна було вже починати зведення будинку для сімей, які будуть переселені із так званого будинку-вбивці на Мілютенка”, - уточнив голова комісії Київради з питань містобудування Олександр Міщенко. 

Рішення підтримали 77 депутатів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]