Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська міська рада затвердила план роботи на 2024 рік

21 березня 2024 року, 15:10

Київська міська рада затвердила план роботи на 2024 рік із метою належного планування діяльності органу місцевого самоврядування в інтересах територіальної громади Києва. Таке рішення прийняли сьогодні на пленарному засіданні Київради.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, Київрада здійснює свою діяльність відповідно до плану роботи, який визначає основні напрями та дає змогу визначити пріоритети.

«План роботи міської ради на 2024 рік налічує понад 120 пунктів. Як зазвичай, працюватимемо над підготовкою та розглядом проєктів рішень, затвердженням міських цільових програм на наступні роки, запроваджуватимемо додаткові пільги та соціальні гарантії мешканцям столиці. Також невід’ємною складовою діяльності буде контроль за ефективністю роботи комунальних установ, структурних підрозділів КМДА, перевірка прозорості видатків із міського бюджету. З-поміж нового цьогоріч плануємо затвердити надання грантової допомоги на відкриття власного бізнесу киянам – Захисникам та Захисницям України, а також утворити Ситуаційний центр протидії загрозам», – наголосив Володимир Бондаренко.

Він додав, що в разі виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема для подолання наслідків ворожих обстрілів, Київрада невідкладно прийматиме рішення, що спрямовані на відновлення зруйнованого житла, надання компенсацій за втрачене майно.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]