Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська міська рада звернулась до Кабінету Міністрів України щодо компенсації різниці в тарифах підприємствам теплопостачання, водопостачання та водовідведення

13 липня 2023 року, 19:38

Київська міська рада звернулась до Кабінету Міністрів України щодо компенсації різниці в тарифах підприємствам теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

Таке звернення було підтримано сьогодні, 13 липня, на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання 67 депутатами.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021-2022 років держава не виконала взяті на себе зобов’язання у частині компенсації різниці в тарифах підприємствам теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

«Це ставить під загрозу підготовку до опалювального сезону на 2023-2024 роки не лише у Києві, а й в межах всієї України. Тому Київська міська рада звертається до Кабінету Міністрів України із закликом вжити невідкладні заходи задля належного соціального захисту мешканців. Держава має виконати взяті на себе зобов’язання та компенсувати різницю в тарифах підприємствам теплопостачання, водопостачання та водовідведення», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що Київська міська рада завжди відкрита до співпраці та готова спільно з парламентарями працювати над розробкою відповідних законопроєктів та нормативно-правових актів, які допоможуть врегулювати питання компенсації різниці в тарифах.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]