Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київська служба порятунку» долучились до ліквідації пожежі у Святошинському районі (+фото)

28 березня 2023 року, 14:20

Фото ГУ ДСНС в місті Києві

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» допомогли Головному управлінню Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві ліквідувати наслідки пожежі будівлі у Святошинському районі, що відбулася в результаті нічної ворожої атаки. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Як повідомили у департаменті, до ліквідації пожежі та її наслідків було залучено 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки та  50 працівників особового складу Головного управління ДСНС в м. Києві та 9 рятувальників й 1 одиниця техніки КАРС «Київська служба порятунку».

За інформацією Головного управління ДСНС у м. Києві, у ніч на 28 березня до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про вибух та пожежу у Святошинському районі. Унаслідок ворожої атаки у триповерховій адміністративній будівлі відбулося руйнування будівельних конструкцій на площі 200 кв. м, також виникла пожежа у двох осередках, загальною площею 70 кв. м, яку вогнеборцям вдалося оперативно ліквідували.

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомогли в ліквідації наслідків пожежі, зокрема в розбиранні завалів покрівлі для проливання тліючих осередків. Роботи тривали близько години. Внаслідок пожежі постраждалих немає.

Фото: КАРС «Київська служба порятунку»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]