Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські дороги звільняють від порушників паркування

29 вересня 2018 року, 16:46

На дорогах Києва має бути порядок незалежно від того, наскільки повною мірою працює закон. На цьому наголосив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Він нагадує – тільки за перший день вступу в дію закону у місті евакуювали 23 авто-порушники правил дорожнього руху.

«Основна увага, звичайно, прикута до центру. Прибираються авто, що порушують правила паркування у критично завантажених місцях: на Бессарабці – як безпосередньо довкола ринку, так і на переході на Басейну, особливо поблизу «Гуліверу», де з чотирьох існуючих смуг рухаються лише дві. Такі ж проблеми маємо на Михайлівський та Софійській. Перелік вулиць розширюватиметься, евакуатори прибиратимуть автівки, що припарковані незаконно та заважають руху транспорту з інших вулиць», – підкреслив Дмитро Давтян. Він зазначає: у центрі на критих паркінгах створено понад 4000 паркомісць, більшість з яких донедавна стояли порожніми.

«Зараз ситуація змінюватиметься, адже евакуація вартує у середньому 1500 гривень, а це точно дорожче, ніж паркінг, особливо якщо використовувати талони та абонементи. Це не лише законно, але й безпечно та зручно. Адже комфорт перебування у місті – це відповідальність і влади та комунальних структур, і мешканців та гостей», – підсумував заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]