Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські дорожники завершують підготовку до зими – до роботи готово 93% одиниць техніки

20 жовтня 2023 року, 15:07

У Києві триває підготовка підприємств КК «Київавтодор» до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. Наразі підготовлено 494 з 533 одиниць (близько 93%) снігоприбиральної техніки, яка забезпечить прибирання вулиць, тротуарів, мостів, шляхопроводів. Про це повідомляє комунальна корпорація.

Також підприємства корпорації укладають договори на залучення допоміжної снігоприбиральної техніки на випадок виникнення надзвичайної ситуації.

Триває заготівля посипальних і паливно-мастильних матеріалів. На складах вже знаходиться 16 тис. тонн солі та 52 тис. тонн піску. Традиційно обробка вулично-дорожньої мережі здійснюється піском, сіллю, піщано-сольовою сумішшю, рідкими реагентами.

У корпорації працює диспетчерський центр моніторингу роботи комунального транспорту та збору інформації, що дозволяє автоматизовано та централізовано контролювати роботу техніки і комунальників підприємств.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]