Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські спортсмени закликали долучитися до акції «Перемога у нас в крові»

15 червня 2020 року, 14:35

Департамент молоді та спорту спільно з Міністерством молоді та спорту України та організацією Червоний Хрест України дали початок акції #перемогаунасвкрові.

У час пандемії COVID-19 кількість донорів значно зменшилася, що призвело до значного дефіциту крові в українських медичних закладах. Саме тому питання донорства наразі є дуже важливим.

«Про такі проблеми варто говорити голосно. І ми закликаємо всіх долучитися до благодійної справи та допомогти тим, хто потребує донорської крові у щоденній боротьбі за своє здоров’я та життя!» – зазначила начальниця молодіжного відділу Департаменту молоді та спорту Леся Яремійчук.

Показали приклад усім киянам та першими здали кров «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк разом із керівниками Федерації стронгмену України Сергієм Конюшком та Олександром Лашиним. Також до акції долучилися заслужений тренер України з художньої гімнастики Ірина Блохіна та дворазова срібна призерка Олімпійських ігор з академічного веслування Світлана Мазій. Вони закликали киян не стояти осторонь та зазначили, що врятувати життя – це найважливіша перемога в житті кожного.

Всеукраїнська донорська акція стартувала 12 червня на базі Київського міського центру крові та є безстроковою. Тому наразі в кожного є можливість допомогти врятувати життя тим, хто цього потребує.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]