Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський метрополітен оголосив розіграш двох запрошень на концерт піаніста-віртуоза Євгена Хмари, що присвятив композицію столичній підземці

09 травня 2023 року, 14:38

КП «Київський метрополітен» оголосив розіграш двох запрошень на концерт видатного українського композитора, піаніста-віртуоза Євгена Хмари, який відбудеться 14 травня.

«Хмара – син машиніста Київського метрополітену, який працював на синій лінії метро. Як і всі діти  полюбляв приходити на роботу до батька, тому не раз катався в кабіні машиніста. Ще з малечку захоплювався роботою підземки та мріяв стати залізничником. Нині Євген всесвітньо відомий композитор, але любов до метро та теплі спогади дитинства назавжди залишилася у його серці», – йдеться у дописі підприємства на сторінці у Facebook.

Як зазначає «Київський метрополітен», нещодавно Євген написав чудову композицію, яку присвятив колективу столичного метро на знак подяки за самовіддану роботу в перші місяці повномасштабного вторгнення.

Цей твір та багато інших композицій можна почути на концерті, який відбудеться 14 травня о 18:30 у супроводі симфонічного оркестру Збройних Сил України у МЦКМ «Жовтневий палац».

Взяти участь у розіграші можуть всі охочі до 24:00 11 травня.

Правила дуже прості:

  • поставити вподобайку допису метро;
  • написати у коментарях, із ким підете на концерт.

Переможця визначать 12 травня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]