Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський міський дитячий діагностичний центр розпочинає співпрацю з Центром соціальної реабілітації дітей із інвалідністю

21 березня 2017 року, 11:27

Київський міський дитячий діагностичний центр розпочинає співпрацю з Центром соціальної реабілітації дітей із інвалідністю. Мета цього партнерства – забезпечення та організація профілактичного, діагностичного, лікувального процесу для маленьких пацієнтів із інвалідністю, підвищення ефективності для їхніх щорічних профілактичних оглядів.

Центр соціальної реабілітації дітей із інвалідністю надає послуги дітям із обмеженими можливостями віком від 4 до 18 років. Потужність центру – 70 дітей одночасного перебування на добу. Його діяльність спрямована на індивідуальне визначення реабілітаційного потенціалу, надання реабілітаційної послуги (медичної, фізичної, психолого-педагогічної, соціально-побутової, профорієнтаційної, трудової тощо), підтримка дітей із інвалідністю та їхніх родин.

У закладі використовують новітні інноваційні технології і підходи: первинний відео-аналіз, сенсорно-інтегративну терапію, елементи корекційного розвантаження (віртуальна реальність), ерготерапію, арт-терапію, кінетотерапію, динамічну спеціальну корекцію тощо. Окрім того, батьки дітей або офіційні представники дитини з інвалідністю мають можливість під час реабілітаційного процесу пройти консультацію у психолога та отримати безкоштовну первинну правову допомогу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]